Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın baplarının üretim amacı adam esenlığını yangın ve kötü doğal gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Patlama ya da rastgele bir yangın olayına karşı emniyetli tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son tabaka çeşitli bir skalaya sahiptir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına yakışır etkili birinci sınıf ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Gerek bayilerimiz gerekse elden toptan satış olarak zirda iz yer illere bakım vermekteyiz.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında kötü ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Sertifikasız yangın bapları da münasip maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Ehven yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları derunin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar kazançlı bir almaşık sunar.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri kucakermektedir.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması mimarilabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belli başlı standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Sevdiklerimiz arasında hail olan bu sistemleri bu şuurle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde uzman ve bilgili personelimiz sayesinde sizler bağırsakin yaşam kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Fiyatlar gündeş döviz kuruna bandajlı olarak değmedarımaişetmektedir. En birinci sınıf yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en normal fiyata satın gidermek istiyorsanız bizimle Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul iletişime geçiniz.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri koca tehlikee dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında kesin kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması katkısızlanabilir.

Birbirinden şık modellerin durum aldığı Doğtaş denk odası koleksiyonunda dekorasyon zevkinize ve kendi tarzınıza en yakışan ürünü bulmanız berenarı zorlamasız.

Report this wiki page